Isnin, 26 Julai 2010

unstable mood..

lately ni mood aku aku unstable sket. semuanya gara2 daktu. pening dow. arini aku tak kerja. memandangkan aku da terlalu penat praktikal maka dengan ini aku mengumumkan hari ni aku cuti. sakit kepala + mau demam ~

lab suda buat baju korporat yang baru. aku memang super duper excited sebab kalau ada mobile atau apa2 event pasni bolehlah aku pakai baju korporat tu jak. kan senangkan. paling penting baju korporat tu mau kena pakai time mobile besar-besaran bulan september nanti. harap-harap aku dapat pergilah time tu.

aku baru siap satu assignment ni hari ni. so another 3 to go. haha..sakit kepala aku terus kalau aku teringat yang aku masih ada 3 assignment untuk dilakukan. tidak boleh blah dengan tajuk assignment tu. haha..

aku juga sekarang tidak sabar betul mau pegi holiday ni. yeahh..ari2 dok kira kalendar sambil cakap cepat la september. banyak wishlist ni. lagipon kalau pi kali ni tidak tahu bila mau datang lagi.

kalau cerita pasal daktu aku memang kerap kena buli. uwarghh..mentang2 la aku tak banyak cakap aku asyik kena jak..takpa tunggu aku da start cakap nanti. habislah dia terkena. hihi..

4 doakan nina naik pangkat :):

Hamzah Ian berkata...

byk gile assigmnt... wa~~

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

meh aku nak tolong n bantu. kih3

IntanBerlian berkata...

huhu seronoknye. mahu juga bercuti..adeh

nina berkata...

hamzah:haah banyak gila..aku pon da ilang mood..

lolly: cepatlah babe tolong aku..haha..

kak intan: takpa pasni akak pon nak abes da kan :)