Ahad, 1 Ogos 2010

warna kehidupan cerah kelam riang..

akhirnya..aku abes suda sebulan praktikal di hematologi. feeling mestilah teruja walaupun sedih juga la mau meninggalkan hemato. best juga sana ni..haha.

aku penat betul lately ni. macam banyak ari ni kerja. mujurlah certain day aku kerja ada daktu temankan. yeah memanglah dia nda tolong apa-apa tapi bila dia ada di sebelah tu pon memadai suda dia.haha *ayat angau betul la*.

laporan lab report sikit lagi mau siap suda. aku nda sabar mau kasi siap lab report dan hantar ke kolej. baru puas hati sket. kadang2 aku penat juga praktikal. kelam kabut ni. running test sampai kadang2 aku hilang mood.

pastu isk banyak la benda jadi. nasib baik ada daktu yang menceriakan hari2 aku walaupon aku rasa dia pon macam malas jak juga ngan aku ni.lala..aku da tengok soccer apprentice, inception ngan salt..aku rasa macam aku tak faham jak. haha..aku suka tengok soccer apprentice sebab ada lagu one republic lam tu. haha..

urm mau ym la dulu. kalau lambat karang banyak la buzz daktu. haha..

6 doakan nina naik pangkat :):

mie berkata...

uiihh!!!
dah tamat praktikal??
tahniah...

IntanBerlian berkata...

huhu, so lepas ni praktikal pe lak dik..


hmmm, dating online ek.heheh

nina berkata...

mie: ala, baru satu lab..ada 3 lagi ni nak abes..haha..

sis:pasni balik kolej 4 bulan tuk buat kajian kes pastu baru posting..

err busy nak jumpa so online jak la.haha..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

peh peh. ko da abes prac >


enjOy !!!!!

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

weh. abes prac terus kawen ke keje dulu ?

nina berkata...

weh babe..haha..abes kat satu lab..aku ada tiga lab lagi nak dihabeskan..haha..eh mestilah aku kerja dulu..kawen tu nanti2 lah..huhu..