Khamis, 15 Julai 2010

terima kasih fahrinn :)

aku sepatutnya cakap pasal benda ni semalam tapi memandangkan aku damn tired semalam *kunun la nina* jadi aku cerita malam ni la.

balik dari kerja jak mama bagitau ada parcel dari KL. aku memang teruja la sebab memang aku tunggu pon parcel ni. bila aku sampai rumah jak tengok nama pengirim kak dahlia ahmad aku memang excited. kak dahlia ni sebenarnya ketua fans fahrin ahmad..boleh cari dia di facebook.

okeh, aku ngan teruja buka bungkusan tu dan hasilnya..tadaa ~


baju khas untuk fans fahrin yang dipakai time marathon KL 2010. sebelah kiri ni ni bahagian depan dan sebelah kanan ni bahagian belakang. tengok tulisan gold tu ada urop FA kan..lala..okeh jom tengok gambar fahrin bila pakai baju ni..


gambar ni ehsan dari fanpage fahrin..see fahrin sungguh bergaya dengan baju ni kan..sasa gitu..ekeke..baju ni aku beli rm30 dari kak dahlia. terima kasih untuk kak dahlia yang sudi melayan permintaan aku..hihi.. sebenarnya jualan baju ni akan disalurkan ke charity Malaysian Aids Council :)

okeh itu jak la aku mau tulis. mau tidur sambil peluk2 baju ni..hihi..

6 doakan nina naik pangkat :):

sebelas berkata...

fan fahrin...sama dgn lolly nie :D





http://nomborsebelas.blogspot.com/

nina berkata...

haha..a'ah..dia penyokong kuat tu..aii tepi2 je..lalala...

Anne Boleyn berkata...

wah~ peminat fanatik fahrin ke ni? hehe :p

p/s: jap gi hana akan publish entry nuffnang sharring session tu. jemput tengok yerr... banyak tips :)

bellar0ssa berkata...

huhu wahhhh nina betul2 kipas susah mati fahrin ni.hehe

nina berkata...

anne: okeh okeh i'm coming..hihi..

kak intan: haha..takda la minat sangat jugak. tapi pasal tu jualan amal kan..hihi..

Yaya berkata...

ni hardcore fan fahrin lah ni...hihi..yaya pon minat gak..