Ahad, 22 Januari 2012

Countdown to 23

Assalammualaikum...

Penatnya aku hari ni. Sebenarnya hari ni pon aku kerja. On call sebenarnya. Lepas tu, balik rumah tengok ada kakak sulung di rumah :) sangat-sangat excited nampak kak tini walaupun last jumpa dia rasanya dua bulan lepas. Paling teruja jumpa nana lah.

Sebenarnya sejak semalamsuda berjanji dengan mama mahu pergi beli barang dapur dan keperluan kenduri hari ni jadi lepas solat asar tadi terus pergi servay hypermarket likas. Since kak tini sekeluarga ada disini, jadi diorang pon join skalik.

Aku cuma beli tisu kereta dengan susu segar jak. Maklumlah kadang-kadang tidak sempat pon sarapan time pergi kerja jadi minum susu jak la.

Lepas beli barang, gerak pulang sebab mahu singgah 1borneo. Kakak mahu cari hadiah untuk wedding kawan dia esok jadi terpaksalah pergi. Erk terpaksa? Miahaha. Sebelum pulang, sempat bergambar dengan nana di luar servay hypermarket. Dear servay, tolonglah ambil kami jadi model. Haha.

bukam main lagi nana bergelak tawa gembira haha..selipar serabut di kaki dia tu dia beli tadi. hairan aku budak ni suka betul dengan selipar. hihi.

sampai 1borneo, excited pergi depan pentas tu sebab ada hiasan untuk chinese new year. apit dengan nana la yang paling excited. lepas tu bila mama gambar-gambar, aku pon menyebok jugak. haha...
me, mama dan kak tini :)

4 doakan nina naik pangkat :):

Far8 budak baik berkata...

wahhhh on call??
mesti keje dokto kann???
=)

nina suhaina berkata...

@Far8 budak baik

eii ko ni dik. makmal hospital la. tapi makmal kan bukak 24 jam. terpaksa la ada oncall. nanti teda pula orang di lab.

embun d tengah malam berkata...

kerja on call?pergh

nina suhaina berkata...

@embun d tengah malam

perghh duit banyak masyuk apiss. hahaha...