Ahad, 6 Jun 2010

tunang, kawen dan cukur jambul..

haha..okeh..entri ni aku saja jak start dengan gelak sebab perut aku rasa sebu sudah sekarang ni. manakan tidak sejak semalam dan arini da dua ari aku ulang alik pegi tuaran dengan mama. memang banyak betul undangan dua ari ni. situlah orang cukur jambul, sanalah jugak majlis bertunang dan sana jugak kenduri kendara. yang herannya semua majlis tu dalam kampung yang sama.

mujurlah aku pegi majlis kawen tu arini. kalau tidak memang seriously aku tidak larat mahu makan. iyalah kat mana nak sumbat semua makanan tu lak kan..huhu..
sekarang seriuosly rasa macam tak sihat. dah la panas. macam mahu selesema pula.

kk sekarang macam dalam peralihan musim.. asal pagi jak panas memang tak payah cakaplah dan bila petang mesti hujan. da la kk tu jalan jammed nak mampos. adoii..bila la masalah tu akan settle aku pon tak tahu. rasa macam mahu jak naik shuttle bas tuk pelancong tu jalan2 baru best..

urm mahu tidur luk kejap. recover tenaga balik. penat drive..ekeke..assalammualaikum..

p/s : mau tengok lagenda budak setan..dengar cerita ramai yang kata best..urmm..

4 doakan nina naik pangkat :):

embun d tengah malam berkata...

jgn tidur lepas makan..hehehe

i pun lum tgk g citer tu

nina berkata...

da tak larat la u..tp tu da lama selepas makan..hehe..

jum jum tengok filem tu.

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

waaaaa.

nina bile nak kawen weh ?


jom p tengOk. ko lanje :-P

nina berkata...

haha yangg..kalo kawen mesti ko dapat kad jemputan punya..haha..

kalo ko kat kk ni da lama ajak ko tgk skalik..hihi..