Selasa, 22 Jun 2010

jangan langgar aku.....

hari ni hari kedua sekolah suda. dan dua ari suda aku hanatr kak c-la pergi sekolah.. dan tadi tanpa disangka aku boleh terlibat dengan kemalangan bersama honda crv..adoii...

masa balik dari kk tu, macam biasa la jalan di highway sulaman kan. sampai jak di bulatan yayasan sabah, time kereta tengah jammed semua tiba2 aku perasan ada bunyi. tengok2 Honda CRV yang di lane sebelah tu sudah langgar pintu belakang aku.Ya Allah..

honestly memang aku rasa suhu kepala aku naik pegi atas suda.bacaan kritikal. sudahlah kereta tu penting dia pi langgar lagi. nasib baiklah penumpang CRV tu okeh2 sikit dan bagi isyarat supaya berhenti di tepi jalan.

lepas tu bincang punya bincang dorang pon setuju la bayar..da langgar aku kan. adoii..dan sekarang kereta tu masih di workshop. khamis baru siap. maknanya aku kena duduk rumah diam2 la ni dan bersabar..
memang ketara la kemek di bahagian pintu da la calar tu tak payah la ceritalah..adoi..pening aku bila teringat peristiwa tadi tu.

bertambahlah hari ni dalam sejarah aku bila aku terlibat dalam kemalangan ni. nasib baik jugak aku tidak mengalami apa-apa kecederaan. alhamdulillah.

10 doakan nina naik pangkat :):

Rara Nasiha berkata...

nasib baik tak apa2. alhm.

nina berkata...

a'ah..tapi kejam dia langgar aku. haha..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

kauuuu ni kan grrrrrrrrrrrrrrrrrr.

sebabiklahhh sihat walafiat.

weh nak sign fahrin :P

nina berkata...

ala, orang suh hantar alamat tak bagi2 lagikk..cepat la address..ko amek la..hihi..

bellar0ssa berkata...

uih. nasib baik xde pape..

nina berkata...

kak intan..aah seb bek lah..
alhamdulillah..da risau nak memandu kak :)

asyraf berkata...

nasib crv yg langgar, cuba
kalo kereta lembu yg langgar
mst dorang x mampu nk bayar..
ahahaha :)

nina berkata...

asyraf:
pastilah ngan aku ni skalik kena langgar lembu tu..
hahaha :)

bellar0ssa berkata...

nisya~ huhu akak ni nama je ade lesen..lagi risau cmne nak drive dik.huhu

nina berkata...

kak intan..besa la malang tu kan tak berbau..arini kena sok drive la blek..ngehhh..