Ahad, 13 Jun 2010

a moment with fahrin Ahmad..

bangun pagi ni aku rasa macam mimpi lak semalam. haha..semalam adalah hari yang paling super duper best dalam hidup aku. okeh cerita dia macam ni.

hari jumaat aku cepat2 mesej liling sebab aku tahu memang dia jak yang akan buat kerja sewel ngan aku. huahuahua.. naseb baik dia okeh..pas set2 plan apa semua esok dengan semangat kami pon pi sana. sebenarnya di shell tu ada pertandingan shell fuelsave untuk malaysia timur. hehe..

tapi aku lambat sampai sebab hantar kak c-la pi bandar kejap. kalau tidak lagik banyak gambarngan fahrin agaknya. dan hasilnya..tadaaaaaaaaaaaaa..............

honestly cakap fahrin ni memang super duper macho dan sopan. bila tengok muka dia dekat2 cair ohh..dia cakap macho jak kena dengar. haha..sempat jugak borak ngan dia tapi tak lama sebab ramai orang nak amek gambar.

Fahrin Ahmad memang best..hahakz..tak sia2 excited pi jumpa dia.


11 doakan nina naik pangkat :):

wawan berkata...

FAHRINNNNNN

En iLham berkata...

seronoknye dapat jumpe fahrin ahmad
kem salam yer
hehe

a i d a ; berkata...

seronknya dapat jumpa F.A! :)

@yuE berkata...

mak aii..pakwe aku tu...tidakkkkk beliau curang dengan aiii!!!hehe

nina berkata...

wawan ngan aida : memang best jugak jumpa dia. humble je..

ilham : hahakz..

ayue: haha..tidaklah beliau curang nampaknya. haha..

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

salam kenal & ziarah.


amboi...senyum gembira nampak..

mama zharfan berkata...

jelesnya...me pun minat sgt dgn FA ni...anyway,me blogwalking here :)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

:(

nina berkata...

azrina : salam kak..thanx visit..hehe memang gembira time ni..

mama zarfan : yup,memang ramai yang minat fahrin..ala2 lelaki melayu terakhir :)

lolly : eh eh i bukan calon madu u ok..takyah sedih..hehe..

bellar0ssa berkata...

amboi rapatnya.hahaha

nina berkata...

bellarossa..haha..takda rapat sangat pown..fotografi. haha ;)