Ahad, 27 Jun 2010

kenapa kau tak datang??

aku penat betul tadi. awal pagi jak aku ready bangun awal pegi beli breakfast. memang semangat lah aku pi beli nasi lemak ayam goreng pepagi (itulah kau makin gemuk nina oiii) adehh..

pastu, bila da breakfast bagai aku dengan kak c-la pon pegi reunion sekolah lama kami, SMK (A) Tun Ahmadshah, Kota Kinabalu. memang excited la mau pegi reunion sebab dalam event di facebook dalam 16 orang la yang mau datang. skalik tengok, bila sampai tadi muka2 yang datang mesyuarat jugak la yang datang perjumpaan tu. erm kecuali dua kawan yusuf satu batch yang jadi ahli terbaru. aisehmennn..kemana hilangnya bekas-bekas pelajar yang lain itu.

memang kelakar la majlis tu sebab yang datang pon semua kawan2 dan majlis tadi lebih kepada perbincangan untuk majlis reunion besar-besaran ahad depan. seriously makanan tadi memang banyak tak padan dengan jumlah 10 orang yang datang. tapi yang bestnya ada kuih apam balik..itulah aku telan tadi. memandangkan makanan banyak jadi yang lain tu bagi adik-adik junior yang ada kelas prep. hehe..

lepas bosan bincang2 kemudian kitaorang pindah tempat perbincangan pergi U-Bowl, 1Borneo. haha..maksudnya kami pi main boling la. tapi yang pegi main ni cuma kak cumie, kak farah, kak elisha, kak c-la ngan abang waie. dan kak cumie jadi juara. tapi aku memang puas hati la sebab jatuhan kali ni banyak walau tak menang. haha..

pasal majlis reunion ni abes lambat aku tidak dapat keluar dengan geng2 karas sekolah menengah yang diketuai uni. sori geng..try next week ar..

ok penat suda aku. tangan pon letih angkat bola boling nombor 12 tadi..haha..nanti sambung lagi..ur kena tunggu kak elisha upload gambar di facebook la nampaknya..assalammualaikum..

4 doakan nina naik pangkat :):

bellar0ssa berkata...

huhu nak main boling!!!!

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

ko main mmg tak hajak aku kan.

henjoy sorg2 !

nina berkata...

akak..
jom jom..

nina berkata...

to lolly:
haha..aku takut tewas ngan ko weh..
haha..