Isnin, 29 Jun 2009

balik kolej :(

diam tak diam rupanya cuti semester aku sudah sampai ke penghujung. macam biasalah, arini mesti jadi ari yang aku paling tidak suka dalam hidup aku ni iaitu ari yang aku kena pulang ke kolej..uwargh.. :( flight aku malam ni so nampak gaya aku layan sedih la sorang-sorang malam ni. sobsobsob..kejap lagi aku mau pegi airport suda.hehehe..thanx gak buat bapa yang telah memberikan aku duit poket..bapa memang the best la. walaupun anaknya ini mendapat biasiswa tetapi bapa tetap bagi aku duit poket. yihaa, so kena strive hard this semester. mesti usaha..
yang paling aku rindu ni urm part shopping. mana tidaknya cuti kali ni ntah berapa kali aku keluar shopping. haiya..masuk semalam bermakna suda 2 hari aku berturut-turut aku pergi 1Borneo. Biasalah, alasan cari baju tuk dinner kolej. nasib baik dapat. tak sabar gak mahu pakai baju tu nanti..hoho. nampaknya aku kena berehat la bila blek kolej ni. cannot shopping2 anymore.

aku pon boleh suda drive kereta sikit2. harap2 aku dapat lesen kereta sebelum hujung tahun ni :)

pulang kolej bermakna blog ni kureng sket la. jadi, aku nda tahulah bila aku akan update lagi. tapi aku memang akan update untuk cerita kepulangan aku arini..
*harap2 cuaca malam ni baik.arghh..aku paling tak suka naik flight. tapi macam mana mahu balik kolej dan balik kk kalau tak guna flight? muahaha..memang takda pilihan.*

3 doakan nina naik pangkat :):

nAdyA berkata...

hui,,, selamat pulang.kimslm c sazy. ko knl fenzi? kwn sazi?

mamet berkata...

thanx ar..ko pun slamat kembali ke kampus sabtu ni.sazy duduk blkg aku sem ni..kami sama2 pulg aritu pi kolej ;) fenzi? nda kenal..nanti aku tnya sazy ar..

nAdyA berkata...

ok..nnt kimslm jg dgn fenzi tu.gila2 tu budak tu.haha