Ahad, 29 Ogos 2010

pengsan pengsan..

entri versi lepas sahur. aku jenguk2 shoutbox tadi dan baru perasan yang aku da lama tidak blogwalking. sori babe, busy sket. lepas puasa karang aku jenguk blog korang satu-satu ek. jangan risau and thanx for visit k..:)

aku rasa macam pengsan jak sekarang ni. okeh okeh masuk arini bermakna minggu ni aku lengkap kerja 7 hari seminggu *kerjalah sangat padahal praktikal..huahuahua* 5 hari berada di makmal dan dua hari menjayakan kempen derma darah dan sekarang aku rasa mata aku da berpinar-pinar.

seriously aku memang tidak boleh la mau pegi any blood donation time bulan2 puasa ni. penat tahap nda ingat. macam semalam punya blood donation tu aiyo. sampai kak jen siap tegur muka aku pucat semacam time mobile tu. well, sejak berpraktikal dan insyaAllah bakal bekerja di hospital ni aku rasa tahap keimunan aku suda semakin rendah dan sekarang aku memang mudah jatuh sakit..silap sikit pon da jatuh sakit.

hari ni aku mau pergi kiulu. urm masuk kampung untuk blood donation. tidak tahu pon anjuran siapa ni tapi harap2 ada donor la. kalau tiada donor apa lagi, terjun la sungai kiulu tu main mandi manda..haha..okeh penat mau taip. hihi..

p/s:can't wait go to Kuala Lumpur next week..

2 doakan nina naik pangkat :):

farhana berkata...

Bila dah berkecimpung dlm arena praktikal @ kerja ni, mmng kdg2 masa untk diri sndiri terabai..
sbar je la ya

nina berkata...

haah tu la pasal :)
limited time dahh..