Ahad, 15 Ogos 2010

bazar ramadhan Indah Permai memang terbaikk....

urm alhamdulillah masuk arini ari kelima suda mau puasa. macam-macam perasaan sekarang. sayu memikirkan ramadhan yang datang hanya setahun sekali dan dalam masa yang sama teruja mau menyambut hari raya. tapi bukan itu yang aku mau cerita sekarang.

semalam, aku teringin la mau makan nasi tomato.jadi aku pon ngan penuh excitednya pergi la pasar ramadhan IP tu, nda tahu napa mesti pergilah pasar ramadhan tu. tiap2 tahun pon mesti mau pergi. jangan tanya kenangan puasa tahun lepas memandangkan aku hanya balik ke rumah pada petang sehari sebelum raya. memang sadis la. suda la di kolej tu tiada bazar ramadhan.

okeh okeh balik pada cerita bazar IP. bila sampai jak tengok ya ALLAH berderet bha kereta di tepi jalan. parking memang nda payah cakap la. susah betul ni mau cari. tapi ndapa demi mu nasi tomato..haha..

sampai jak di tapak jualan bazar tu orang punyalah main ramai..sampai mau jalan pon susah. macam kesesakan lalu lintas ni. sudalah sesak, aku tetap mau cari pacik martabak yang aku selalu beli tu. nasib baik aku jumpa dan haruslah pacik tu bangga ngan aku yang sudi mencari dia. haha..

hari ni mau pi sana la lagi walaupun sesak. mau makan nasi tomato lagi. aku memang addict sket ngan nasi tomato bila bulan puasa ni..tuk kawan-kawan blogger, selamat berpuasa okehh..

p/s: masih ada assignment blood bank dan sitologi yang belum siap dan isnin ni tutor dari kolej datang lab untuk monitor..oh mennn....tiada mood mo buat assignment time bulan puasa ni.

3 doakan nina naik pangkat :):

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

bazar ramadhan depan umah aku je. sooooo bile2 mase aku taaaaaap sampai sana.

nina berkata...

babe..ni tak adil..haha..nak pi rumah ko la weh.lalalala...

HonEyBuNNy berkata...

salam....samalah...posa2 neh malas sangat nak buat esmen..tambaha da midterm lak..heheh