Isnin, 31 Mei 2010

cuti yang sungguh boring..

hari ni aku cuti lagi..
semalam pon cuti..
dua hari lepas pon cuti..
esok pon cuti..
jadi apa yang aku nak buat time cuti ni?
kepala aku suda terasa sengal yang amat sejak cuti ni..
urm satu-satunya kerja yang aku buat sekarang adalah menjadi driver mama dan kak c-la.
arini kak c-la pulang dari kem ABIM dia tu. harap2 dia ada plan mau jalan2 pi mana2..aku da bosan duduk rumah..sejak telinga aku ni da sembuh, alhamdulillah walaupun ambil masa yang lama jugak, aku da semakin semangat nak berjalan2..
yang palin penting, INGAT!! SIHAT sebelum SAKIT..bila da sakit semua pon da tak bermakna lagi ;)

kebelakangan ni aku da tukar angin. memandangkan time aku kecik2 dulu novel remaja macam sekarang yang PTS terbitkan tu belum ada, jadi sekarang aku bantai beli banyak2..bukan apa, sekali sekala boleh juga relakskan fikiran..hihi..

p/s: lega dengan keputusan exam ni..alhamdulillah, syukur ya Allah..teruja mahu masuk final year..dan semester terakhir menjalani latihan praktikal ;)

2 doakan nina naik pangkat :):

embun d tengah malam berkata...

cuti wat keje part time ok

nina berkata...

takda yang nak terima apeez...huhu..