Khamis, 7 Oktober 2010

jamuan raya lagi??

salam..

aku tidak tahulah kenapa lately ni aku rasa macam kurang ada mood sket. tapi aku enjoy dengan hidup aku sekarang. haha..oh ya, untuk minggu ni dan minggu depan aku berada di central lab untuk buat praktikal di makmal patologi anatomi.

biasalah, macam 'houseman officer' tu, kami yang lab ni pun ada masanya kena travel dari satu hospital pergi hospital lain untuk praktikal. kerja aku sekarang ni senang jak. haha..walau macam boring tapi aku gembira dengan lawak-lawak staf :) tapi, kena hati-hatilah kalau mau komunikasi dengan pathologist dia sebab pathologist2 dia ada yang dari luar negara. maunya aku bukak kamus gak ni karang.haha..

aku tidak tahu apa yang aku rasa sekarang. kenapa lah hati aku ni? aku di makmal patologi anatomi ni. karang nda pasal2 hati aku ni aku buat biopsi juga la karang.huh ~ walau di lubuk hati aku macam ada rasa terkilan sikit tapi ada benda lain yang buat aku gembira.

erk aku rasa macam mau nyanyi jak sekarang..jom nyanyi dengan aku..
"malam ini ku sendiri..
tak ada yang menemani
seperti malam-malam
yang sudah sudah

Tuhan kirimkan lah aku
kekasih yang baik hati..
yang mencintai aku
apa adanya..."
"lihat langit di atas sana
tersenyum melihat tingkah kita
selalu ada peristiwa
yang membawa pertengkaran..

maksudku hanya ingin yang baik
untuk kita berdua dalam bercinta
baiknya aku buruknya aku
terimalah aku apa adanya

pastikan kau dengan aku
jangan ada cinta lain
tak pernah aku terlintas
niatku untuk berpaling"

erk apasal ngan aku ni? huhu..esok jamuan raya dekat lab. oh no..makan lagi la jawabnya. aku mesti diet ni. mesti..tapi tidak perlu diet betul sekarang. ada benda lain yang buat aku kurus lebih cepat dari diet. huhu T____________T

P/S: macam mau stay a bit longer dekat central lab. mau tenangkan hati sendiri dan bila yakin dah betul-betul strong baru balik dekat lab.

3 doakan nina naik pangkat :):

a d r e y n i e e l i s y a berkata...

uinaa.. x abis2 pula jamuan raya ni..
hahaha...

mmg rusak diet ooo

nina berkata...

haha..
itulah ni..iskk..
terpaksa mau plan diet struggle punya.haha..

z berkata...

lagu best~~ ^_^