Isnin, 15 Mac 2010

cuma mau tidur sekarang..penat..

pelik jak tajuk aku kali ni kan..yeah memang pelik pon sebab aku rasa penat betul sekarang ni dan tulang-tulang aku macam mau tercabut jak semua dari badan..

arini hari pertama aku di hospital Queen Elizebeth ni dan alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik. sampai jak sana tadi macam biasalah aku memang nervous gila. mujur terserempak ngan kakak gen sayang yang akhirnya bawa aku jumpa dorang wendy ngan petty..terima kasih juga buat dedea yang susah payah tolong aku tadi.

first day ni aku main2 ngan ujian biokimia la..fuh nasib baik ada lagi ilmu yang kena baca tu tertinggal lam otak ni kalau tidak abeslah berasap bila kena soal..lalalala..
lepas settle ngan ujian biokimia tuk mikrobiologi tu aku menyibuk lak kat bahagian urin..sempat la isolate sampel kat media..then sudah siap gitu aku terus buat streaking lak kat media..nervous2 babe..haha..risau juga la kot2 streaking aku tak lawa.

penat la aku rasa. walaupun tak tahu apa yang aku buat sampai aku penat..tapi yang bestnya staff di sini pon sporting betul ohh macam dorang kak ede ngan kak beth..eh dorang memang satu intake pon.haha.. bila jumpa staf yang ok gini memang mood pon okey..eh tetiba semangat lak mahu kerja esok. hihi..

dan untuk ANDRIAN (giler kejam aku pi kasi urop besar nama dia..lalala) kawan satu lab ku, kames la ek aku join ko kat seksyen genital tu..siler bagi tunjuk ajar okehh..masyehh..hihi..dan sekarang aku nak tido..daa...ZzzZzZ....

p/s : aku currently in normal mode..rasanya mood sedih da berlalu..be strong girl :)


2 doakan nina naik pangkat :):

koru berkata...

selamat berehat!!!

nina berkata...

yeahh..terima kasih koru =)