Ahad, 23 Oktober 2011

convocation day :)

salamm~



mulakan entri kali ni dengan gambar. rasanya tengok gambar pun sudah tahu kan. gambar dengan aku punya bestfriend forever incik AJ Joshua sebelum perarakan masuk dewan.

sebagaimana yang aku cakap di facebook sebelum ni, dari 15 sampai 20 oktober aku berada di kuching untuk majlis konvo aku ;) sangatlah terharu bila memikirkan yang aku secara rasminya sudah tamat diploma. walaupun aku berharap untuk sambung belajar ke peringkat lebih tinggi tapi itu semua di ketentuan ALLAH..harap-harap ini bukan konvokesyen terakhir aku. teehee...

konvokesyen aku sebenarnya 18 oktober. tapi aku sengaja datang awal ke kuching untuk berjalan-jalan. tapi memandangkan aku tidak banyak bergambar di kuching, marilah layan gambar time konvo jak.

dengan chung lee phin. salah seorang kawan yang paling rapat semasa di kolej. ni lah antara geng keras untuk outing di waktu petang. haha..tapi sayangnya chung sekrang bekerja di negeri sembilan..i miss u, chung ;'( walau i jarang mesej u, tapi i sentiasa sayang u tau. haha..


ni antara gambar favourite time konvo..dari kiri: aku pastinya *hahaha*, AJ kesayangan, candy ( hospital sibu) , Philip (dia dapat best student akademik dan kokurikulum course aku), dan chua ( kerja somewhere di melaka..aku lupa lak di mana).


hahhh, gambar ni pon aku suka jugak sebab nampak meriah. dari kiri: jumadi (hospital miri), layne (hospital kinabatangan kot, aku lupa) , wong ching-ching ( dia ni pon best student sebab dapat 4 flat..perghh walau time final sebab tengok wayang korea..), aku dan ling sze chee ( dia ni di pon kerja somewhere di sarikei, sarawak. aku macam biasalah tak hafal mana pon nama tempat kerja dorang ni..)
"erkk ching2, bila kita mau tengok filem nur kasih lagi?"

gambar terakhir selepas menerima diploma. seriously sangat nervous time mau naik pentas amek diploma tu. harap-harap gambar dari jurugambar rasmi tu cantik la. haha..

sangat rindukan kawan rapat noor fardziatun ujal. entah apalah khabar dia di hospital sibu

6 doakan nina naik pangkat :):

niena"ryonie berkata...

congratulations! niena tak tau la bila nak convo. lambat lagi baru sem 2.

nina suhaina berkata...

niena"ryonie

takpa, pelan2 :)
nanti sampai masa konvo jugakk..hihi..

niena"ryonie berkata...

insya allah. akak doakan kita okay. :)

nina suhaina berkata...

niena"ryonie

study elok2 ek..
jangan stress sangat..enjoy masa study ni. all the best :)

niena"ryonie berkata...

thanks kak. :)

Intanberlian berkata...

adik nina yang comel!!! tahniah, tahniah dan tahniah lagi.. huhu dah grad. jeles. akak tak lagi. huhu kene lah tunggu thn depan dik nak dpatlan ori cert. sdh betul. by the way dear. tahniah again. huhu skrg kite sama2 bawah KKM. hehe. akak baru je register kat JPA semalam..