Ahad, 13 Mac 2011

cuti tamat :"(

salammm....


lama pula tidak update blog. since connection internet tidak okeh jadi susah sket mau update blog dan blogwalking..cehh jadi ni adalah short update live dari mcDonalds Kuching International Airport..haha..

sedar tak sedar abes suda cuti midsem dan tibalah masa yang dibenci. haruslah masa mau pulang kolej. huhu..sedih jak mau pulang kolej kali ni since 8 ari yang lepas adalah cuti aku yang terbaik. balik kolej ni macam biasa la kena siapkan lab report pastu ready tuk midterm sepanjang minggu depan.

tadi sampai jak di airport KK cepat-cepat check in. bapa da pulang awal sebab stay lama2 di airport pon bukan ada apa2 (bajet independent la konon padahal nak cover line sedih..huahua ). lepas check in terus masuk balai berlepas.. demm awal time tu. suda setengah jam di balai berlepas, tiba-tiba bapa call:

bapa: di mana suda ni?

nina: dalam balai berlepas suda..

bapa: ok juga semua? duit ada kan?

nina: okeh okeh. tinggal tunggu mau boarding jak ni kejap lagi.

bapa: oh, ok yalah...

terharu jap. bapa tetap risaukan anak dia ni rupanya. tiap kali mau balik kolej mesti bapa gelabah. pantang lambat sikit sms mula la kena call. jadi, untuk kakak dan adik, hadapilah kenyataan yang bapa memang sayang angah lebih. huahua...


tetiba rasa sedih lak..oh no..rindunya ngan rumah..kalau la boleh baik tiap2 minggu..takpa nina..mesti BERSYUKUR..ko tu tiap-tiap bulan balik...


muka budak tak rela nak balik kolej..

okeh la. mau gerak balik kolej dulu..chow ~ salam :)

p/s: tak sabar mau pi pesta buku. mau beli novel Hlovate banyak2..lalala..


7 doakan nina naik pangkat :):

Aimi Bahari berkata...

ala ciannye. xpe. i faham perasaan u. nnt lama2 ok la tak homesick lagi. =)

nina suhaina berkata...

ya..bila berjalan pi The Spring atau India Street terus lupa lak homesick..haha ;p

IntanBerlian berkata...

ceh, asik nakbalik je eh.meh duk india nina.haha

nina suhaina berkata...

maunya saya pengsan kak. haha..

Lilyel berkata...

Hai, Salam.
Saya tengah buat survey pasal blogging untuk thesis saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

IntanBerlian berkata...

haha. ala duk seminggu je dik lol. eh baru perasan blog da lain rupe.weee.comel dan kemas.

nina suhaina berkata...

to lilyel : okehh :)

to kak intan: da dekat nak exam ni penat tgk kalo blog serabut..seminggu kak? haha..3 atau4 ari je tahan kot. haha..