Ahad, 19 September 2010

oh tidakk...kerja lagi??

salam..

aku tidak tahu kenapa tapi aku mesti buat entri ni jugak. haha *gelak kejam* aku rindu la weh. rindu...adoi..rindu ngan lolly. haha..okeh okeh selain lolly, aku rindu daktu sebenarnya. rindu sangat2. rasa macam mau sms dengan dia 24/7. huhu *tidak logik okeh nina*

okeh lupakan soal itu kejap. esok mula kerja semula. boleh tak aku tambah cuti lagi? uwarghh...rasa macam malas sungguh mau memulakan praktikal kembali setelah dua minggu bercuti. tapi tidak mengapa. memandangkan aku telah bekerja sehingga jam 10 malam semalam, makanya aku mau cuti sehari la pasni.

aku da terasa da penat walau belum start lagi. kembali berhadapan dengan doktor, nurse dan patient ohh aku belum sedia mentally lagi. malasnya bila memikirkan mau menghadap komputer dan slide sel-sel manusia esok. *terasa mau ber-facebooking saja esok..hoho* oh tidak. nanti makan gaji buta lak aku ;p

esok jamuan raya di makmal juga. arghh sedih lak aku rasa mau pegi jamuan raya dengan memakai labcoat. haha..tengah tunggu kak sal mengupload gambar2 semalam jugak dari kamera dia. almaklumlah pertama kali membuat baju korporat makmal itu (walaupon belum jadi staf makmal tu, tapi kami dapat juga baju korporat tu..yihaa). okeh2 aku da penat menaip. perut pon da bunyik2 lapar. adoi jahanam diet sebelum puasa. macam mana ni. isk?

adik pon da balik asrama kat cyberjaya. tambah sunyilah rumah dan takda orang nak berfacebooking sampai lewat malam bila dia da balik asrama. dan kepulangan dia menyebabkan aku terpaksa cakap gudbye my digicam. mesti nak gila bergambar dekat sekolah la tu ;p huhu..

boleh ka aku mau mood jiwang kejap? yihii..

" Apakah salah jika aku menyinta...Apakah salah jika engkau ternyata.....Pilihan hati....Belahan jiwaku ini.. =)"

p/s: assignment ada satu lagi belom siap dan dua buku laporan yang kena hantar esok belum siap lagi..erkk cover buku laporan juga belum ada.adoi nina T______T mesti siapkan malam ni.

4 doakan nina naik pangkat :):

HonEyBuNNy berkata...

salam raya...jangan malas2...dan udah2 jiwg..cepat ciapkan kerja...hehehehh

Amni berkata...

Boleh cuti ke praktikal? masa saya dulu tak boleh tu nak cuti.. hum...

nina berkata...

to honeybunny: haha..hari pertama kerja jak da teruk arini..damn busy..hihi..

to amni:haruslah ada cuti. kat hospital kan. lagipon ada masa kerja dari isnin sampai ahad ;p

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

ohh babe.


























































































aku terhawu. walau kau nampak cam tipu2 kata wendu aku. akhkahkah