Sabtu, 24 April 2010

setiap insan adalah istimewa ~

wahh..macam pelik jak tajuk entri aku kali ni. aku bukan apa. bila aku kerja tadi ada perkara indah yang berlaku. haha.. terus aku mau jadikan benda tu cerita tuk arini.

aku kerja la tadi. ala, macam biasa la pi buat kempen derma darah di centre point sempena pelancaran bulan kesihatan mulut di sabah. pas selesai acara perasmian, aku still stick kat tempat kerja aku la time tu then bos aku pelawa la makan memandangkan kitaorang ni da disediakan nasi bungkus. time tengah makan tu tetiba..oh no mennnnnn...

time aku makan tu juga la tetiba muncul sorang mamat kat depan dengan sengihan yang lebar dan tanya ingat saya lagi???oh mennn aku rasa jantung aku nak gugur dan hampir2 tercekik..wakaka..rilek2 aku bukan terserempak ngan kekasih lama bagai macam cerita drama tu.

seriously aku memang da lupa mamat ni. tapi ntah macam mana setelah aku paksa neuron kat otak aku ni akhirnya baru aku teringat yang mamat ni rupannya kawan aku sekolah. haha..very the slumber okeh. dan yang bestnya kawan aku ni dengan selamba duduk depan aku dan borak2 sambil tengok aku buat kerja. nasi ayam aku tu tak payahlah cerita. da selamat dibungkus kembali. ngehh..memang aku rasa macam aku la yang paling bertuah tadi bila kawan aku tu sudi datang jenguk aku. kalau tak kerana aku busy memang dia pon tak blah lagi. tapi bila fikir balik tu salah aku jugaklah. kenapa la aku biar dia tercongak kat depan aku. next time bawa la borak kat tepi ke. ni kat tempat kerja gak. tapi itulah aku. tak pandai nak treat kawan..sori lah kawan2 semua ek.

jadi mulai sekarang setiap kawan2 yang aku sama ada kawan2 facebook, blogger atau kawan2 sekolah, kolej atau kerja adalah golongan2 yang TERISTIMEWA dalam hidup aku dan aku sayang korang semua. terima kasih sebab selalu ada di saat akumemerlukan seorang rakan dan sentiasa beri sokongan tuk apa juga yang aku lakukan..luv u guys..

dan yang kesiannya muka kawan aku ni da blushing2 kena usik dengan staf2 yang lain. harap2 dia tak amek hati la. dan yang paling penting dalam hati ada taman..haha..cehh..memandangkan aku takda ambil gambar time kerja jadi tengok gambar lepas kerja jak la ar...ni cuma gambar sengaja suka2 tadi. haha..


gambar ni takda kaitan ngan entri yang aku tulis jadi hanya mata yang kelihatan jak la..haha..

4 doakan nina naik pangkat :):

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

babe.

k0 nak amek gambar aku ke ?


jap jap aku nak p0se*

nina berkata...

haha..ala, macam tau ni? isk..hihi =p

embun d tengah malam berkata...

hoho..citer pasal derma darah ni..i pernah pitam time nk derma darah..memalukan sungguh

nina berkata...

apsal kp pitam ni apiz? ko fobia ngan darah ke hapa?