Rabu, 10 Februari 2010

sakit kepala..

aku bangun pagi jak tadi aku da diserang sakit kepala..pelik jugak la sebab aku bukannya ada migrain pon jadi bila tiba2 saket kepala ni memang buat aku pening jugak la..muungkin juga sebab aku kelam kabut bangun tadi..mana tidaknya masuk hari ni aku da dua ari bangun lambat. mujur tidak terlalu lambat cuma late than usual la..kalau tidak confirm la punch card tu merah...aiyo..dan akhirnya aku tiada mood sampai petang..walaupon ada sebab lain juga la buat aku teda mood :)

sedar tidak sedar esok da ari khamis..then ari ahad pon akan menjelang..apa yang istimewa ari ahad kali ni? mana ada yang istimewa cuma ahad ni pacik Lan akan kawen..aku harap pacik Lan akan bahagia la ke akhir hayat :) nasib baik la dia kawen kalo tidak ntah bila la dapat peluang mau pulang kampung di papar ni. masuk tahun ni mau dekat 2 tahun suda tidak pulang kampung di sana owh..

kebelakangan ni juga aku macam asyik makan di luar jak (very the 'membazir' wokehh) semalam kena belanja makan la di 1borneo dan tadi bila tidak lagi kena belanja pergi mcD drive thru la plakm ganti..aku teda mood mau makan benda2 yang berat diz lately. aku memang gitu. bila penat jak selera makan pon ilang. sengsara betul la jugak.

esok tidak tahu lagi di mana mau lunch. aku malas juga mau keluar time lunch ni sebab susah mau dapat parking balik hujung2 lunch hour. lain lah kalo datang awal pagi tu memang banyak parking kosong..tapi kalau orang mau belanja apa salahnya kan..rezeki jangan ditolak..hehehe..

bulan ni bulan last aku di biochem..next month mau pindah lab lain lak lagi..rasa sayang betul la mau tinggalkan biochem ~ walau pun penat tapi gembira..everything happen, its a part of learning :)

4 doakan nina naik pangkat :):

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

l0lly pom asyik pening je skng. ntah nape :((


perubahan cuaca kot kan

mamet berkata...

a'ah lolly..da dok pening jak..
kalo amek mc kang tiap2 ari la lak mc kan..heheh..

syahira ariff berkata...

skang nie slalu panas,x braper selera nk mkn
wuusshhhh
kalau kamu trus camnie,mmg bleh jd kurus lorh
hahahahha

hee~
kummentlaa new entri sy
(^_____^)

nina berkata...

syahira..
ekeke..iya, sekarang musim kemarau kan?
nanti senang2 saya jenguk blog kamoo ek..