Rabu, 24 November 2010

bukan kasihku :)

salam~

yeahh tiba2 aku rajin update blog. huahua. padahal tiada benda mau buat ni bha. urm sebenarnya aku cuma mahu cerita time jadi pembantu pengawas peperiksaan aritu jak. haha..sampai arini kalau aku ingat aku memang mau ketawa. macam nda percaya jak aku lak yang jaga student2 tu exam. universiti mana? of course la U sebelah rumah ni *tak bleh cakap lelebih kang kena saman..haha*

aku jaga exam untuk seminggu jak. sebab pastu resign. honestly cakap aku memang rasa penat betul sampai macam mau patah tulang2 ni semua *okeh, tu tipu..haha* mana nda penat kalau sebelum jam 6.50 pagi mesti suda punch card. petang pula paling awal pun boleh pulang jam 5.30 petang.

macam2 gaya student ada sampai aku pon malas mau cakap. haha..again, da sign akta simpan rahsia jadi terpaksa la aku menahan dari cakap. haha..last day aku di sana aku memang ambil gambar banyak2 kasi puas hati. haha. sampai bos pon da tegur tanya last day ka suda. haha..


pemandangan setiap pagi di tempat parking bangunan canselori. setiap kali sebelum pi pejabat mesti tengok pemandangan ni dulu dan yeahh can u see my hospital there? haha :)

bahagian perkhidmatan akademik. ya, boleh saya bantu? haha :P

kertas peperiksaan terakhir aku jaga. bersama dayang my bespren sejak sekolah rendah.. * erkk mau juga fadzli masuk bha. orang bukan mau bawa dia. huahua *



senyuman kelegaan mau pulang rumah. ya, see the nametag?? erkk da tahu ke universiti mana? haha..

dayang, nisah, rein, dayah, leha, jammie jangan kamu tekanan bha. haha. orang buat lawak sket juga berabes kamu ketawa. teda pon aku suruh kamu ketawa. haha. dan fadzli mau juga kira berapa perkataan okeh aku. sungguh membangkitkan kemarahan juga la. hihi..

ya, terima kasih pada kawan2 kerja yang rajin betul sms dan ckp " we miss u nina" haha.. i miss u all too. huahua..next time kalau mau outing sama2 tu bagitau awal2 bha. ni sudah siap makan baru mau cakap. nda ikhlas betul..haha.

1 doakan nina naik pangkat :):

Syikin Asril berkata...

jom singgah jemari-ganti-mulut.blogspot.com