Isnin, 18 April 2011

kaulah kawan, kau sahabat..

Salam~


Ni entri yang sengaja diupdate walaupun kejap lagi aku ada paper mikrobiologi *nervous* haha ;p ni mungkin entri yang tak berapa nak terakhir sebelum exam sebab aku mungkin tak update lepas ni memandangkan jadual exam yang damn tough..arghh rasa mau pi semenggoh kejap lepas tension..huahuahua..


Kebelakangan ni aku banyak betul dengar ayat yang sama kononnya aku sudah berubah. Ya, orang boleh cakap apa saja tapi tiada siapa yang tahu kesukaran sendiri. Okeh now nak cakap susah la kunun..huahuahua..tak, aku tak berubah. Ni adalah “nina” di sisi yang lain. Mungkin orang tak pernah anggap aku akan menjadi serius atau mengotakan apa yang aku cakap tapi inilah nina. Haha..


Untuk entri kali ni, terima kasih banyak-banyak untuk noor fardziatun ujal, jiran sebelah bilik ( hahaha..ko boleh terharu sekarang ek noor ) yang banyak bagi sokongan tidak berbelah bahagi untuk aku dan sedarkan aku tentang banyak perkara.


Bila aku jatuh, ko hulurkan tangan.
Bila aku nangis, ko hulurkan bahu
Dan bila aku gembira, ko hulurkan telinga untuk mendengar apa adanya.

Terima kasih noor. I owe you a lot. Angan2 kita selalu di bilik puteri suji tu semoga menjadi kenyataan. Hahaha ;p Hanya orang yang terdekat memahami betapa sukarnya aku melalui semua ni dan Alhamdulillah aku sekarang lebih sabar dan tenang berbanding dahulu. Bukan semua perkara boleh ditangani oleh emosi..see..haha..tiba-tiba MLT –to-be mau jadi doktor psikologi suda plak. Haha..


Terima kasih juga noor sebab menjadikan semester terakhir kita di kolej ni sebagai sesuatu yang indah untuk dikenang. Aku akan rindu ko selalu. Lepas ni sapa nak teman aku keluar weh? Teringat time aku drive pi outing dan ko selalu ingatkan jangan lebih 6o km/j..lalalala.. Lagu ni untuk kau..terima kasih untuk segalanya..


psst..aku selalu harap dapat nyanyi lagu bawah ni untuk ko time induksi. Haha *sigh* jangan nanges atau terharu baca entri ni tau. Aku sayang kau :)


Disini..
Bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan Amat terasa di hati

Mungkinkah
Ini yang tertulis
Di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu Kita satu jiwa
Satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun Itu semua Hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Inginku miliki lebih dari itu

Mungkinkah
Ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima Perpisahan ini… :’(aku sayang kau. jangan lupa datang rumah aku nanti. aku tunggu..love ya :)

2 doakan nina naik pangkat :):

IntanBerlian berkata...

susahkan nak cari sahabat sejati? hmm akak ni, kalau nak kata kawan ramai.. tapi sahabat hmm kene fikir dulu..

nina suhaina berkata...

itulah pasal kak. syukur alhamdulillah ALLAH memberikan peluang pada kami untuk saling mengenali. sekarang ni susah nak cari kawan yang betul-betul jujur. memang banyak kena fikir..