Rabu, 27 Mei 2009

hari yang indah..

assalammualaikum..
ni entri yang pertama tapi aku macam nda larat jak. penat betul. seharian berada di airport membuatkan minda aku betul-betul letih. Masuk dalam pesawat jak otak aku suda macam tidak boleh berfikir lagi. Bila pesawat tu bergegar aku rasa macam mau putus jantung aku. mujurlah ada shah di sebelah (walaupun shah pun nampak berdebar dengan keadaan penerbangan time tu) sampai satu tahap aku memang rasa pening dan loya..nasib penerbangan itu tidak terlalu panjang..
tiada perkataan yang boleh menggambarkan gembiranya aku bila memasuki pesawat pulang ke rumah. jarak antara cuti dengan tarikh kepulangan aku buat aku rasa tertekan betul duduk dengan persekitaran yang lenggang. nasib baik aku juga pulang ke rumah. aku pun tidak faham kenapa jantung aku berdebar betul hingga buat aku benar-benar takut.
aku mau keluar jap lagi. mau pi tengok syurga cinta ngan azie. lagipun lama suda azie bawa tengok jadi apa salahnya pegi. urm..ada janji ngan dorang shah gak arini. mau keluar ngan kawan-kawan yang lain. ntah la aku rasa macam jetlag plak sekarang ni.hihi..semalaman aku tidak tidur untuk menghabiskan novel sungguh aku cinta.urm..menarik betul.mungkinkah ada 'fajar' yang ditakdirkan untuk aku sebagaimana maira menemui fajarnya? allahuallam...sedar tidak sedar rupanya da pagi dan akibatnya aku tidak tidur.
urm..mau ready la mau keluar.hehe.~

0 doakan nina naik pangkat :):